Stad Backup

Leuk dat je meedoet! Voer hieronder het wachtwoord in dat je gekregen hebt bij het ontvangen van je SpyderWheel:

De onderstaande knoppen verwijzen allemaal naar een aparte puzzel. Het is aan te bevelen om de opdrachten te voltooien op de volgorde zoals door ons is aangegeven. Zo maak je een mooi rondje door de stad. Doe je best om alle puzzels op te lossen. Lukt het je niet om een puzzel op te lossen, dan mis je helaas een locatie. Maar laat je vooral niet ontmoedigen hierdoor en ga door met de volgende puzzel. (Ga daarvoor terug naar deze pagina, het hoofdmenu. Te vinden op www.treasure-events.nl/stad)

Iedere puzzel geeft het antwoord voor de pagina waarmee de route naar de volgende locatie kan worden verkregen. Deze antwoorden moeten als wachtwoord worden ingevuld om de pagina van de volgende puzzel te kunnen openen. Voer het wachtwoord altijd in zonder hoofdletters en zonder spaties.

Op iedere pagina staat een link naar de volgende pagina. Het is ook mogelijk om alle puzzels via deze pagina te benaderen.

Vul het antwoord dat je hebt gekregen uit opdracht 1, de opdracht die je thuis maakt, in bij de pagina: “Opdracht 1 / Startlocatie”.

Opdracht 1 / Startlocatie

Opdracht 2

Opdracht 3

Opdracht 4

Opdracht 5

Opdracht 6

Opdracht 7

Opdracht 8

Opdracht 9

Opdracht 10

Opdracht 11

Opdracht 12 / Eindlocatie

Bonus Bingo

Bonus Bingo

Wanneer je deze bingo oplost dan kom je bij een unieke en extra locatie die je bij een bezoek aan Groningen eigenlijk niet mag missen.

Hoe los je deze bingo op?

Bekijk hieronder de foto’s en neem ze goed in je op voordat je aan de puzzeltocht begint. Op de route kom je langs de onderstaande locaties. Wanneer je de route volgt die wij hebben aangeven op onze website, dan kom je langs iedere foto. Zet de foto’s vervolgens in de juiste volgorde van wanneer je ze bent tegen gekomen op de route.

Elke foto heeft zijn eigen letter en als je de letters in de juiste volgorde hebt genoteerd dan komt er een bestaand woord uit welke te vinden is op de bonus locatie. Dus het antwoord is NIET de bonus locatie maar is te VINDEN op de bonuslocatie.

X