Opdracht 8 / Eindlocatie

Gefeliciteerd. U heeft de puzzel opgelost. De volgende locatie is de Walfriduskerk in Bedum, op het adres “Plantsoen 2, 9781 HL Bedum”.

Bij het rijden van de route zijn er twee opties: Voor het grootste gedeelte dezelfde route rijden, of via Middelstum. Dit maakt in tijd niks uit, maar vaak kiest de navigatie voor dezelfde weg terug. Voor wat afwisseling geven wij echter de voorkeur aan de route via Middelstum!

Rij nu naar de locatie toe. Als je de weg vervolgt is er nabij de “kleinestraat” in Bedum de mogelijkheid om te kunnen parkeren en de kerk eventueel beter te bekijken.

When you have an concept of who’s offering this service at your own school, ask them about the types of

At times, https://www.affordable-papers.net/ we’ll have to return to get a revision.

term papers they’ve produced.

Op locatie

Geluidsfragment

Op iedere locatie zal je iets verteld worden over de locatie door een persoon die zich verbonden voelt aan de locatie. Op deze locatie is dat één van de dominees van Bedum.

Locatieopdrachten

Op de meeste aantal locaties zijn extra punten te verdienen door extra locatieopdrachten uit te voeren. Ook op deze locatie is dat mogelijk!

  • Hoeveel graden hangt de toren scheef? (2 punten voor een goed antwoord)
  • Maak een foto van de heilige walfridus in de Walfriduslaan (5 punten voor een juiste foto)

Bedankt voor het meedoen!

Er is geen volgende puzzel meer, je hebt de Treasures van Groningen tocht afgerond!

Als je in Groningen bent begonnen is dit de laatste locatie. Als je op een andere locatie bent begonnen kan je verdergaan met de startpuzzel / opdracht 1.

Alle antwoorden en filmpjes kunnen gemaild worden naar het emailadres waarvan je het puzzelboek hebt gekregen, dan nemen we contact met je op om je de uitslag door te geven!

Bedankt voor het meedoen! We zouden het leuk vinden als je je ervaringen deelt in een review op onze social media! Mocht je nog op- of aanmerkingen hebben dan horen we dat natuurlijk graag! Dat kan via social media, of via email: info@treasure-events.nl

We wensen je een fijne reis naar huis, en hopelijk tot ziens!

Laat een reactie achter

X