SpyderWheelz Puzzeltocht

Ga op deze geheel unieke wijze met onze interactieve puzzeltocht op zoek naar een aantal Treasures van de stad Groningen.

Wie durft het aan om tijdens onze puzzeltocht op de Spyderwheel te stappen? Ben jij hiervoor cool genoeg? Of doe jij het liever iets rustiger aan en vind je het fijner om op de fiets de pareltjes van onze stad te vinden/zoeken? Beiden is mogelijk tijdens onze puzzeltocht de “Treasures from the city”

Treasures from the city is een puzzeltocht waarbij wij jullie op een unieke wijze de stad Groningen willen laten ontdekken. Maar voor ons is het nog uitdagender om jullie stadjers de stad nog beter te laten leren kennen. Denk dus ook vooral niet “ik ken Grunn” al, want ook jij zal tijdens de puzzeltocht verrast worden door leuke feitjes en locaties.

Door een puzzel op te lossen zal ontdekt worden waar de volgende locatie zal zijn. Op elke locatie is een uniek geluidsfragment te beluisteren. Vergeet onderweg vooral niet om onze toffe bingo te spelen waarbij een bonuslocatie vrij gespeeld kan worden en waar je een kleine attentie namens Treasure Events Groningen kunt vinden. Wanneer alle puzzels zijn opgelost dan heb je een toffe rondrit gemaakt en heb je heel wat geleerd over onze prachtige stad. Oh ja and last, but not least, je hebt natuurlijk een super leuke dag beleefd 😉

Om een Spyderwheel te reserveren klik je hieronder. De tocht duurt ongeveer 2.5 tot 3 uur. Afhankelijk van de hoeveelheid pauzes die je wilt nemen kun je de tijd die je de SpyderWheel wilt huren zelf bepalen!

Tips:

Zorg dat je telefoon goed opgeladen is!

SpyderWheel Puzzeltocht
35,00

3-uurs SpyderWheel Puzzeltocht

SpyderWheelz Puzzeltocht
49,50

Hele dag SpyderWheel Puzzeltocht

Nee! De puzzeltocht wordt in zijn geheel op de smartphone uitgevoerd.

De tocht is ongeveer 30 km lang wanneer je de door ons opgegeven route volgt. Je bepaalt uiteraard zelf of je deze route aan houdt.

Tijdens de puzzeltocht beslis je zelf of je ergens een pauze in wilt lassen. Wanneer de horeca en openbare locaties weer geopend zijn maak dan vooral de de lokale ondernemers (en u zelf ;) ) blij door ergens een hapje en/of drankje te doen.

De duur van de tocht ligt dan ook geheel aan hoe u de tocht zelf in vult.

Wanneer u kiest voor de huur van een Spyderwheel van 3 uren dan kunt u de route in zijn geheel rijden. Er is dan echter weinig ruimte voor pauzes of iets dergelijks.

 

Wanneer je onderweg rustig pauzes in wilt kunnen lassen of bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de horeca, dan adviseren wij om de spyderwheel voor de hele dag te huren. Deze keuze is uiteraard geheel aan je zelf.

Spyderwheel inclusief puzzeltocht
3 uren: 35,- p.p
Hele dag: 45,- p.p

Optioneel: lunch 7,50 p.p. (24 uur van te voren reserveren) Deze voor u verse bereidde luch ontvangt je bij het afhalen van de spyderwheel.

De puzzels staan allemaal in een puzzelboek. Dit puzzelboek ontvang je wanneer je de Spyderwheel af haalt.

De puzzelboek voor de fietstocht ontvangt u de avond voordat u op pad gaat via de email.

De puzzels zijn zo gemaakt dat ze voor een ieder toegankelijk zijn.

U krijgt per groep minimaal één SpyderWheel mee met telefoonhouder. Deze laders hebben een standaard USB uitgang, waar de telefoon mee opgeladen kan worden. De kabel dient u wel zelf mee te nemen.

    Photos
    Laat een reactie achter

    X