Pietenhunt

Doordat Corona voor alle kinderen roet in het eten heeft gestrooid met betrekking tot de sinterklaas viering, hebben wij een nieuwe versie bedacht van de Treasure Hunt, namelijk de PIETENHUNT!

Tussen de komst van Sinterklaas en 5 december zijn er maar liefst vijf Pietenhunts georganiseerd! Kijk hieronder de video om te zien hoe het was!

Over de Pietenhunt

Dit coronaproof uitje is voor het hele gezin. Doordat de hunt een wandel-puzzeltocht is welke een uur tot anderhalf uur duurt, kunnen zelfs de allerjongste deelnemers mee met hun papa en/of mama. De puzzels zijn geschikt voor de peuters en kleuters. De oudere kinderen zullen ze wellicht als wat makkelijker ervaren, maar daardoor niet minder leuk.

Door de Corona kunnen niet alle pieten naar Nederland komen en daardoor heeft regelpiet aan Treasure Events gevraagd of hij hulppieten kan opleiden. Er zitten een tweetal elementen in deze opleiding.

 1. Zoek alle pieten door middel van het oplossen van de puzzels
 2. Verschillende pieten hebben een hulppietenoefening om een nóg betere hulppiet te worden!

Algemene informatie:

 • Kosten van deze Pietenhunt zijn € 9,50 per gezin en word door middel van een betaalverzoek via het opgegeven telefoonnummer verstuurd.
 • De start van de Pietenhunt is bij de parkeerplaats van de kinderboerderij in het Stadspark van Groningen.
 • De Hunt is op 3 dagen. Namelijk Zaterdag 28 november, zondag 29 november en zaterdag 5 december.
 • De Hunt begint tweemaal per dag, om 10:00 uur en om 14:00 uur. Er is een inloop van een half uur om de binnenkomsten wat te spreiden.
 • De hunt eindigt maximaal 2 uur na de start. Dus om 12:00 uur en om 16:00 uur zal de hunt afgelopen zijn.

Ben je net zo enthousiast als wij? Meld je dan onderaan deze pagina aan!

Let wel op, dat tijdens de hunt de coronaregels in acht genomen moeten worden! Houd dus afstand en blijf met je gezin goed bij elkaar.

Op dit moment is het aanmelden voor de Pietenhunt niet mogelijk!

In de weken voorafgaand aan 5 december organiseren we de pietenhunt. Dit is altijd op zaterdag en zondag. Iedere dag zijn er twee mogelijkheden om deel te nemen: 's ochtends en 's middags.

Op dit moment zijn de prijzen voor november / december 2021 nog niet bekend. Houd de site en social media in de gaten voor updates!

  Photos
  Laat een reactie achter

  X