Fiets puzzeltocht: Treasures of the City

Ga op deze geheel unieke wijze met onze interactieve puzzeltocht op zoek naar een aantal Treasures van de stad Groningen.

Wil of kan je onze puzzeltocht door de stad Groningen niet op een Spyderwheel afleggen? Doe dan iets rustiger aan ga op de fiets de pareltjes van onze stad te vinden/zoeken? Natuurlijk is dit mogelijk tijdens onze puzzeltocht de “Treasures from the city”

Treasures from the city is een puzzeltocht waarbij wij jullie op een unieke wijze de stad Groningen willen laten ontdekken. Maar voor ons is het nog uitdagender om jullie stadjers de stad nog beter te laten leren kennen. Denk dus ook vooral niet “ik ken Grunn” al, want ook jij zal tijdens de puzzeltocht verrast worden door leuke feitjes en locaties.

Door een puzzel op te lossen zal ontdekt worden waar de volgende locatie zal zijn. Op elke locatie is een uniek geluidsfragment te beluisteren. Vergeet onderweg vooral niet om onze toffe bingo te spelen waarbij een bonuslocatie vrij gespeeld kan worden en waar je een kleine attentie namens Treasure Events Groningen kunt vinden. Wanneer alle puzzels zijn opgelost dan heb je een toffe rondrit gemaakt en heb je heel wat geleerd over onze prachtige stad. Oh ja and last bult nog least, je hebt natuurlijk een super leuke dag beleefd 😉

Tips:

Zorg dat je telefoon goed opgeladen is!

Fietspuzzeltocht
30 KM lang plezier!
€17.50

De tocht is ongeveer 30 kilometer! Alle locaties zijn rondom het centrum van Groningen, dus eventueel is eerder stoppen mogelijk.

    Laat een reactie achter

    X