Dinner in the Dark

UPDATE: VOL! Alle 6 avonden Dinner in the Dark zijn inmiddels uitverkocht! Omdat wij jullie niet willen teleurstellen gaan we kijken of we nog extra dagen kunnen toevoegen (dit zal dan waarschijnlijk januari/februari 2022 zijn) Stuur ons even een e-mail via info@treasure-events.nl als jullie als eerste op de hoogte gebracht willen worden om deze experience alsnog te beleven!

Let’s meet in the dark!

Graag willen we jullie uitnodigen voor een dinner in the dark…..
Een dinner in the dark is een unieke belevenis, waarbij lekker eten en goede gesprekken zonder afleiding centraal staan. Door het donker worden alle zintuigen extra geprikkeld, waardoor de smaaksensatie zal zijn zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Een diner in the dark is een avond die je niet snel zal vergeten!

U wordt ontvangen in een lichte ruimte waar we uw jas aannemen en adviseren de telefoon uit te doen. Daarna begeleiden we u naar een volledig donkere ruimte, waar de tafel dan al voor u en uw gezelschap klaar staat.

In het donker wordt een heerlijk drie-gangendiner geserveerd. Laat de chef kok u verrassen met zijn heerlijke kookkunsten. Het diner is een verrassing, maar vooraf kunt u aangeven of u een vlees, vis of Vega menu voorgeschoteld wilt krijgen. Het verblijf in het donker duurt maximaal twee uur. Na het dessert gaat langzaam het licht weer aan. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u uw ervaringen met elkaar delen. Ook is er dan een mogelijkheid om vragen te stellen over wat u heeft gegeten. We zijn benieuwd of jullie kunnen raden wat je hebt gegeten!

De inloop voor het Dinner in the Dark is iedere avond tussen 18:00 en 18.30. Daarna gaat de avond van start. De kosten zijn € 27,50 per persoon ex. drankjes. U kunt zich inschrijven via het onderstaande formulier.

VOL! Alle 6 avonden Dinner in the Dark zijn inmiddels uitverkocht! Omdat wij jullie niet willen teleurstellen gaan we kijken of we nog extra dagen kunnen toevoegen (dit zal dan waarschijnlijk januari/februari 2022 zijn) Stuur ons even een e-mail via info@treasure-events.nl als jullie als eerste op de hoogte gebracht willen worden om deze experience alsnog te beleven!

VOL! Reserveren is niet meer mogelijk!

VOL! Reserveren is niet meer mogelijk!

VOL! Reserveren is niet meer mogelijk!

VOL! Reserveren is niet meer mogelijk!

VOL! Reserveren is niet meer mogelijk!

VOL! Reserveren is niet meer mogelijk!

Zodra er meer duidelijkheid is over de coronamaatregelen in het najaar zullen we meer communiceren over de reserveringsmogelijkheden.

    Laat een reactie achter

    Details van de activiteiten
    Winkelmand
    X