Dinner in the Dark

Let’s meet in the dark!

Graag willen we jullie uitnodigen voor een diner in the dark…..
Een diner in the dark is een unieke belevenis, waarbij lekker eten en goede gesprekken zonder afleiding centraal staan. Door het donker worden alle zintuigen extra geprikkeld, waardoor de smaaksensatie zal zijn zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Een diner in the dark is een avond die je niet snel zal vergeten!

U wordt ontvangen in een lichte ruimte waar we uw jas aannemen en adviseren de telefoon uit te doen. Daarna begeleiden we u naar een volledig donkere ruimte, waar de tafel dan al voor u en uw gezelschap klaar staat.

In het donker wordt een heerlijk drie-gangendiner geserveerd. Het diner is een verrassing, maar vooraf kunt u aangeven of u een vlees, vis of Vega menu voorgeschoteld wilt krijgen. Het verblijf in het donker duurt maximaal twee uur. Na het dessert gaat langzaam het licht weer aan. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u uw ervaringen met elkaar delen. Ook is er dan een mogelijkheid om vragen te stellen over wat u daarvoor heeft gegeten.

De inloop voor het Dinner in the Dark is iedere avond tussen 18:00 en 18.30. Daarna gaat de avond van start. De kosten zijn € 22,50 per persoon ex. drankjes. U kunt zich inschrijven via het onderstaande formulier.

Laat een reactie achter

Details van de activiteiten
Winkelmand
X